Priser på vores tekniske dykkerkurser

Hvornår er der kurser?

Vi planlægger kurser ud fra dine ønsker og behov.

Efter vi har tilsendt dig pris på dit kursus og du har besluttet at du gerne vil deltage, så finder vi sammen de datoer der passer ind i både din og vores kalender og opretter kurset på de datoer vi er enige om.

Vi har derfor ikke nogen kalender med allerede planlagte kurser, her på hjemmesiden.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine ønsker.
Se kontakt info her.

Hvor bliver kurserne afholdt?

Flere af vores kurser skal afholdes specifikke steder i verden. Skal vi f.eks. afholde huledykkerkurser, så skal der være huler at dykke i og andre gange skal vi have større dybder, end vi kan nå i vores nærmeste farvand etc.

Andre af vores kurser kan godt afholdes i Danmark, men det er vores erfaring at du vil få væsentligt mere ud af dit kursus, hvis vi afholder det et sted, hvor du kommer væk fra dine daglige rutiner.

Derfor anbefaler vi, med få undtagelser som f.eks. af gasblender kurset, at vi planlægger dit kursus på en destination, hvor vi kan få fuld udnyttelse af den tid vi bruger sammen.

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvad du kunne tænke dig.
Se kontakt info her.

Priser

Der er flere faktorer der har betydning for prisen på dit kursus.
– Hvor mange deltager på kurset
– Hvor bliver kurset afholdt
– Skal kurset “kun” undervises efter minimums krav

Det kunne f.eks. være at du gerne ville have eneundervisning på et kursus vi afholder i Indonesien og at du samtidig gerne vil have lidt erfaring med en instruktør, ud over hvad kurset tilbyder. Det vil give en anden pris, end hvis vi samler et hold der gerne vil til Sverige og ikke har brug for nogen dyk, udover kursus dykkene.

Vi vil derfor meget gerne høre fra dig, så vi kan lave en plan for en uddannelse der passer specifikt til dig.  Når vi ved mere om dine krav og ønsker, kan vi oplyse dig en pris, så du kan beslutte om det kursus kunne være noget for dig.

Ring eller skriv gerne til os, for en uforpligtende snak om dine behov.
Se kontakt info her.