Huledykker kurser 

Huledykker kurser

Hvor bliver Huledykker kurserne afholdt?

Vi afholder primært vores huledykker kurser i Florida, da her er den største variation af huler, så du kan lære så meget som muligt, fra så mange forskellige huler som muligt. 

Vi har også holdt kurser i både Mexico, Sardinien og på Mallorca. Har du et specielt ønske, så kan vi snakke om mulighederne.

Hvornår er det næste Huledykker kursus?

Vores Huledykker kurser, bliver planlagt så det passer ind i deltagernes kalender.

Kontakt os for at finde en dato der passer dig.
Se kontakt info 
her.

Du kan deltage på kurset i følgende konfiguration

Alle konfigurationer:
– Sidemount
– Rebreather
– Backmount

Udstyrskrav til huledykker kurserne

Obligatorisk:
– Maske og finner
– Hætte, støvler og handsker
– Våddragt eller tørdragt med inderdragt
– Dobbeltsæt, Sidemount eller Rebreather
– Kniv og cutting device
– Dykkercomputer
– 1 x linehjul 120m
– 3 x Finger spools
– Pig tail med 3 x arrows og 3 x cookies
– 2 x Back up lygte
– 1 x Primær lygte
– Ekstra maske
– Wetnotes

Valgfrit:
– Hjelm

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker råd og vejledning til indkøb af udstyr. Se kontakt info her.

Forberedelse til Huledykker kurserne

Du behøver ikke at forberede noget teoretisk, op til et huledykker kursus, men det er vigtigt at dine dykkerfærdigheder er helt up to date. 

Udover de krav der er for at deltage på de individuelle huledykker kurser, så anbefaler vi at du har et EXCEL kursus, for at sikre at du har helt styr på dit udstyr, trim, afbalancering og finne teknikker. Læs mere om EXCEL kurset her.

Huledykker kurser med Technical Diving Courses

Info om Huledykker kurser

Der er mange forskellige huledykkerkurser at vælge i mellem, men det er ikke så kompliceret som det måske ser ud. Du kan læse mere i dybden om hvert enkelt kursus ved at klikke på navnene, men her er en kort sammenfatning af de forskellige kurser.

Cavern Diver
Som Cavern Diver kan du dykke ind i huler, men du må ikke dykke længere ind, end at du stadig kan se lyset fra indgangen og du må ikke være længere væk fra indgangen end den dybde du er certificeret til.

Som Intro to Cave Diver, må du dykke længere ind i hulen, men du har temmelig strenge regler i forhold til hvornår du skal vende om, taget dit gasforbrug i betragtning. 

Mine Diver
Som mine dykker må du dykke i miner, men ikke i huler. I de fleste tilfælde vil det give mere mening at tage et huledykker kursus, da du som huledykker må dykke både i miner og i huler.


Full Cave Diver
Umiddelbart vil vi altid anbefale at tage et Full Cave Diver kursus til at starte med. Hvis du er klar til at dykke i huler, som vi synes du skal være for selv at starte på Cavern Diver, så er du også klar til at blive Full Cave Diver. Som Full Cave Diver, må du lave multiple jumps og gaps, og kompleks navigation i hulerne.

Technical Cave Diver
Hvis du er certificeret som Normoxic Trimix Diver før du starter på dit huledykker kursus, så vil vi anbefale dig at tage et Technical Cave Diver kursus. Som Technical Cave Diver må du lave dekompression i huler.

Rebreather Cave Diver
Rebreather Cave Diver kurset, er faktisk bare en betegnelse for at du tager et Full Cave Diver kursus i rebreather konfiguration.

Sidemount Cave Diver
For at deltage på Sidemount Cave Diver kurset, skal du være certificeret Full Cave Diver og have minimum 25 huledyk. Sidemount cave diver kurset går up på at lære at dykke igennem mindre sprækker i en hule, hvor der kun er plads, hvis du enten skal have den ene eller begge flasker af.

Multistage Cave Diver
Som Multistage Cave Diver kan du komme endnu længere ind i hulerne, da du må lægge “depot” flasker langs linen på vej ind.

DPV Cave Diver
Som DPV Cave Diver må du bruge DPV (scooter) i hulerne. Der er mange ting at være opmærksom på, fordi du pludselig kan komme rigtig langt ind i hulerne, på meget kort tid.

Exploration Cave Diver
På Exploration Cave Diver kurset, lærer du at finde nye huler og optegne/dokumentere dem.

Huledykker Instruktør kursus
Hvert af de enkelte niveauer vi tilbyder til almindelige huledykkere, kan vi også tilbyde som instruktør kurser.

Huledykker Crossover
Er du f.eks. certificeret som Full Cave Diver, men ønsker at blive Rebreather Cave Diver, så behøver du ikke at deltage på et helt nyt Full Cave DIver kursus. Du kan næjes med at tage et crossover kursus.