Andre kurser

Andre kurser

Vi har en del tekniske dykkerkurser, som ikke rigtig passer ind i vores hovedkategorier. Dem kan du læse om her.

– EXCEL kursus
– Advanced Nitrox
– Nitrox Gasblender
– Trimix Gasblender
– DPV Diver

Tekniske dykkerkurser og huledykker kurser med Technical Diving Courses

Info om Andre kurser

Mange af vores tekniske dykkerkurser passer ind i faste kategorier, men her er nogle kurser som ikke passer i de kategorier.

Vi har her beskrevet kurserne kort, vil du vide mere kan du klikke på dem og læse mere.

Excel kursus

Vores absolut mest populære kursus. EXCEL kurset gør dig til at bedre, mere observant og mere sikker dykker. Kurset tager udgangspunkt i den enkelte dykker og fokuserer på udstyrsopsætning, trim afbalancering og finne teknikker. Efter kurset vil dine færdigheder ligge flere niveauer højere, end da du startede.

Advanced Nitrox kurset er efter hånden en uddød race, da de fleste tilmelder sig direkte på Advanced Recreational Trimix kurset. Men med Advanced Nitrox må du dykke en smule dybere og bliver introduceret til dekompressionsstop.

Nitrox Gasblender
På Nitrox Gasblender kurset, lærer du at mixe nitrox gasser ved hjælp af partialtryksfyldning. Vi anbefaler at du tager Trimix Gasblender kurset, nu du er i gang med at blande gas. Det tager lidt længere tid, men så kan du blande både nitrox og trimix.

Trimix Gasblender
Som trimix gasblender kan du blande både nitrox og trimix gasser, ved hjælp af partialtryksfyldning.

DPV Diver
Lær at dykke med DPV (Diver Propulsion Vehicle), også kaldet “undervands scooter”. 
De siger at forskellen på at være barn og voksen, er prisen på deres legetøj. Det passer rigtig godt på dette fantastiske stykke legetøj, som du vil komme til at elske, så pas på hvad du ønsker dig.