Tekniske dykkerkurser og huledykkerkurser 

Teknisk dykning og huledykning

Velkommen til vores univers fyldt med kurser indenfor teknisk dykning og huledykning. Vi har mange forskellige kurser og kan tilbyde de fleste kurser indenfor flere forskellige træningsorganisationer. Vi håber det er nemt for dig at finde rundt i. Du kan bruge “supermenuen”, ved at holde musen henover menu punktet “kurser” i toppen af skærmen, eller du kan finde den kategori af kurser, som du er interesseret i herunder.

Farer du vild, eller kan du ikke finde det du leder efter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Se kontakt info her.

God fornøjelse.

Huledykker kursus med Technical Diving Courses

Huledykker kurser

Vi elsker alle former for teknisk dykning, men skal vi nævne en favorit, så bliver det huledykning. De fleste er lidt nervøse, første gang de skal dykke ind i en hule, men der skal ikke mange huledyk til før dykkeren er omvendt og har fundet en ny passion i den hobby de allerede synes er for fed.

Faktisk sænker de fleste dykkere deres luftforbrug når de dykker i huler. En af grundene kan tilskrives at du oftest har en visuel reference helt tæt på dig, i form af et gulv eller en væg. Derfor beskriver mange huledykkere det også som mere trygt at dykke i huler, end i det store blå hav, fordi de hele tiden har en visuel reference. Læs mere om vores huledykker kurser her.

Rebreather kurser

At dykke med rebreather er det ultimative inden for dykning. Specielt den dag du tager din rebreather med i en hule. Fordelene ved at dykke med rebreather overstiger prisen for udstyret, og ja, det koster noget at købe en rebreather. Men den varme fugtige luft, stilheden, de længere bundtider og det at du konstant dykker på en optimal nitrox blanding, gør at det er alle pengene værd.

Når du dykker med rebreather, vil du også opleve en helt anden ro, her mener vi ikke stilheden, men det faktum at du har alt den gas i verden du skal bruge, selv hvis du kommer ud i en uheldig situation. Læs mere om vores rebreather kurser her.

Rebreather dykker kursus kurser med Technical Diving Courses
Sidemount kursus med technical Diving Courses

Sidemount kurser

Vil du gerne have sikkerheden i at dykke med to flaske, men synes du at dobbeltsættet er for tungt og besværligt? Så kan en sidemount konfiguration være løsningen for dig. Det kan også være du har en skade, der gør at du ikke kan bære to flasker samtidig.

Ved huledykning er sidemount også genialt. Uden at det skal blive ekstremt, så kan du komme frem nogle steder du ikke kan med flasker på ryggen og så er der en større sikkerhed i at dykke sidemount frem for dobbeltsæt. 
Læs mere om sidemount kurserne her.

Trimix kurser

Grundet den narkotiske påvirkning på større dybder og fænomenet “CO2 retention”, som desværre ikke er så kendt, så anbefaler vi at dykning dybere end 30m foregår med trimix gas.

En stor misforståelse i branchen er at trimix gasser, kun er for dykkere der dykker ekstremt dybt og at det en “farlig” gas. Men tværtimod så burde mange flere dykkere dykke med trimix gas i deres flasker, for at vi kan forebygge nogle af de ulykker der sker. På trimix kurserne lærer du samtidig den teoretiske og praktiske del omkring dekompressionsstop og accelereret decompression.  Læs mere om trimix kursene her.

Teknisk dykning og huledykning med Technical Diving Curses
Backmount tekniske dykkerkurser med Technical Diving Courses

Backmount kurser

Backmount, også kaldet dobbeltsæt på dansk, er den mest brugte konfiguration indenfor teknisk dykning. Det er hurtigt og nemt at tage sætte op og tage på og der er ikke så mange forskellige konfigurationsmuligheder, som der f.eks. er ved sidemount.

Dobbeltsæt har dog også sine begrænsninger. F.eks. er flaskerne tunge og uhåndterbare, hvilket får flere og flere til at vælge andre løsninger. Hvis man er til huledykning, vil vi også anbefale enten rebreather eller sidemount, da der ligger en større sikkerhed i de konfigurationer. Læs mere om vores backmount kurser her

Instruktør kurser

Vores instruktør træner, er en af de højest certificeret på verdensplan. Det betyder at vi kan tilbyde stort set alle vores tekniske dykkerkurser, huledykker kurser og rebreather kurser på både bruger niveau og instruktør niveau.

De fleste instruktør kurser er bygget op som et “mentor” forløb, hvor du følger vores instruktør træner igennem et kursus og bagefter afholder dit eget kursus, under supervision af instruktør træneren. Har du et ønske om at blive dykkerinstruktør indenfor teknisk dykning, så kan du læse mere om vores instruktør kurser her.

Instruktør kurser med Technical Diving Courses
Tekniske dykkerkurser og huledykker kurser med Technical Diving Courses

Andre kurser

Vi har en del kurser, som ikke falder ind i ovenstående kategorier. Det kunne f.eks. være de to forskellige Gas Blender kurser, Advanced Nitrox kurset, eller vores absolut mest populære kursus –  EXCEL.

Excel kurset danner fundament for alle dine færdigheder og burde være, i følge de fleste tidligere kursusdeltagere, et obligatorisk kursus for alle dykkere, da det flytter din egenskaber indenfor dykning, på et helt nyt niveau på rekordtid.

Du kan se alle vores andre kurser her.